Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Poleimunt

Sluis Garden Poleimunt

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Poleimunt groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 20 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Poleimunt

Aantal in verpakking1200 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Poleimunt

De Sluis Garden Poleimunt is een veelzijdig en aromatisch kruid dat perfect is voor de zomer. Het diepgroene blad heeft een verfijnde muntsmaak en kan vers worden geplukt. Dit kruid voegt een heerlijke smaak toe aan salades, soepen, groente- en vleesgerechten. Daarnaast kan er ook een verfrissende thee van worden gezet. Naast de culinaire toepassingen heeft de Sluis Garden Poleimunt ook een insectenwerend vermogen vanwege zijn pepermuntachtige geur. Hierdoor is dit kruid perfect om te kweken in de tuin of in potten. Het kan worden gezaaid onder glas of direct in de vollegrond. Indien nodig kan het worden verspeend en op de gewenste locatie worden geplant. Het gedijt het beste op een licht humeuze en vochtige standplaats. Hoewel dit kruid vele goede eigenschappen heeft, is het belangrijk om te weten dat het NIET geschikt is voor gebruik tijdens de zwangerschap en bij nierproblemen. Daarnaast is het ook niet geschikt voor kinderen, omdat het oraal giftig kan zijn bij overmatig gebruik. Met de Sluis Garden Poleimunt haal je niet alleen een veelzijdig kruid in huis, maar ook een heerlijk geurende plant met tal van toepassingen!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Poleimunt

De Sluis Garden Poleimunt kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Poleimunt bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Poleimunt is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Poleimunt kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Poleimunt groeit maximaal tot 20 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Poleimunt vind je 1200 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.