Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Sprouting Koolrabi

Buzzy® Organic Sprouting Koolrabi

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Sprouting Koolrabi groeit gehele jaar. Deze Kool wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Sprouting Koolrabi

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdgehele jaar
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Sprouting Koolrabi

Spruitgroente is de nieuwste trend in gezonde voeding en met de Buzzy® Organic Sprouting Koolrabi kun je nu zelf deze heerlijke en voedzame spruiten kweken! Het kweken van spruitgroente is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je hebt alleen water nodig om deze biologische koolrabi spruiten te laten groeien. De Buzzy® Organic Sprouting Koolrabi is speciaal geselecteerd vanwege zijn prachtige dieppaarse spruiten, die niet alleen een lust zijn voor het oog, maar ook boordevol vitamines en voedingsstoffen zitten. Met deze spruiten voeg je een gezonde en smaakvolle toevoeging toe aan je salades, sandwiches, smoothies en nog veel meer gerechten. Daarnaast is het kweken van spruitgroente met de Buzzy® Organic Sprouting Koolrabi een leuke en educatieve activiteit voor het hele gezin. Kinderen zullen genieten van het zien groeien van hun eigen spruiten en leren over de waarde van gezonde voeding. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor iedereen die graag zijn eigen groenten kweekt of geïnteresseerd is in een gezonde levensstijl. Begin vandaag nog met het kweken van je eigen biologische spruitgroente en geniet van de heerlijke smaak en voedingswaarde van de Buzzy® Organic Sprouting Koolrabi!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Sprouting Koolrabi

De Buzzy® Organic Sprouting Koolrabi kan je gehele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Organic Sprouting Koolrabi bloeit gehele jaar. 

De Buzzy® Organic Sprouting Koolrabi is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Sprouting Koolrabi kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Sprouting Koolrabi groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Sprouting Koolrabi vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.