Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Koolrabi Superschmelz

Hortitops Zaden Koolrabi Superschmelz

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Koolrabi Superschmelz groeit . Deze Radijs wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Koolrabi Superschmelz

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Koolrabi Superschmelz

De Hortitops Zaden Koolrabi Superschmelz is een fantastische toevoeging aan elke moestuin. Met deze zaden kun je vanaf begin maart tot half april beginnen met zaaien, zowel onder glas als buiten op een zaaibed. Na ongeveer 5-6 weken kun je de jonge plantjes uitplanten en genieten van de heerlijke, boterzachte reuzenkoolrabi's die deze zaden voortbrengen. Wat deze koolrabi's extra bijzonder maakt, is hun indrukwekkende grootte van 2-4 kg. Hierdoor is het belangrijk om de vereiste plantafstand aan te houden, zodat elke plant voldoende ruimte krijgt om te groeien en zich optimaal te ontwikkelen. De Hortitops Zaden Koolrabi Superschmelz belooft niet alleen een smakelijke oogst, maar ook een visueel spektakel in de moestuin. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze reuzenkoolrabi's. Je kunt ze gebruiken in talloze gerechten, zoals salades, stoofschotels en zelfs in sappen en smoothies. Met de Hortitops Zaden Koolrabi Superschmelz haal je een prachtig en smaakvol stukje natuur in huis, dat je keer op keer zal verbazen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Koolrabi Superschmelz

De Hortitops Zaden Koolrabi Superschmelz kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Koolrabi Superschmelz bloeit . 

De Hortitops Zaden Koolrabi Superschmelz is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Koolrabi Superschmelz kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Koolrabi Superschmelz groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Koolrabi Superschmelz vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.