Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Pompoen Atlantic Giant

Sluis Garden Pompoen Atlantic Giant

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Pompoen Atlantic Giant groeit Voorjaar - zomer. Deze Pompoen wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Pompoen Atlantic Giant

Aantal in verpakking9 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Pompoen Atlantic Giant

De Sluis Garden Pompoen Atlantic Giant is een absolute must-have voor pompoenwedstrijden. Met vruchten die een gewicht kunnen bereiken van maar liefst 150-250 kg, is dit de grootste pompoen ter wereld. Het huidige wereldrecord van 766 kg bewijst dat deze pompoen echt ongelofelijk is. Om deze reusachtige pompoenen te kweken, kun je de zaden zaaien onder glas in een bakje of direct in een grote bloempot. Na half mei, wanneer er 4 echte bladeren zijn, kunnen de zaailingen worden uitgeplant. Het is belangrijk om te weten dat pompoenen zeer gevoelig zijn voor nachtvorst, dus zorg ervoor dat je ze op de juiste tijd plant. De Sluis Garden Pompoen Atlantic Giant heeft veel mest, vocht en warmte nodig om goed te groeien. Daarom gedijt deze pompoen uitstekend op een compost- of mesthoop. Houd er ook rekening mee dat de ranken regelmatig moeten worden afgesneden als ze te lang worden en er al één of twee vruchten aan groeien. Met deze extra zorg en aandacht kun je ervoor zorgen dat jouw pompoenen de grootste en meest indrukwekkende exemplaren worden in de Benelux.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Pompoen Atlantic Giant

De Sluis Garden Pompoen Atlantic Giant kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Pompoen Atlantic Giant bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Pompoen Atlantic Giant is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Pompoen Atlantic Giant kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Pompoen Atlantic Giant groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Pompoen Atlantic Giant vind je 9 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.