Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Rucola coltivata italiaanse snijgroente

Buzzy® Rucola coltivata italiaanse snijgroente

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Rucola coltivata italiaanse snijgroente groeit . Deze Rucola wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Rucola coltivata italiaanse snijgroente

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Rucola coltivata italiaanse snijgroente

De Buzzy® Rucola coltivata italiaanse snijgroente is een heerlijke toevoeging aan elke maaltijd. Deze koolsoort staat bekend om zijn jonge, pikante en nootachtige smaak. Of je het nu rauw eet in een salade of even stooft, de smaak zal je zeker verrassen. Dit gewas groeit ontzettend snel en is vooral productief in het voor- en najaar. Het is belangrijk om te weten dat het oude blad van de rucola bitter en taai kan zijn, dus het is het beste om de jonge blaadjes te plukken. Houd er rekening mee dat rucola niet goed bestand is tegen hete zomerse omstandigheden. Zorg daarom altijd voor voldoende water om ervoor te zorgen dat het gewas gezond blijft. Met de Buzzy® Rucola coltivata italiaanse snijgroente breng je een vleugje Italiaanse flair in je keuken. Voeg het toe aan je favoriete gerechten en geniet van de unieke smaak en textuur die het te bieden heeft. Probeer het eens uit en ontdek zelf waarom rucola zo geliefd is over de hele wereld.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Rucola coltivata italiaanse snijgroente

De Buzzy® Rucola coltivata italiaanse snijgroente kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Rucola coltivata italiaanse snijgroente bloeit . 

De Buzzy® Rucola coltivata italiaanse snijgroente is Rucola. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Rucola coltivata italiaanse snijgroente kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Rucola coltivata italiaanse snijgroente groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Rucola coltivata italiaanse snijgroente vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.