Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops zaden Uien Ailsa Craig, Sel. Exhibition

Hortitops zaden Uien Ailsa Craig, Sel. Exhibition

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops zaden Uien Ailsa Craig, Sel. Exhibition groeit Voorjaar - zomer. Deze Uien wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops zaden Uien Ailsa Craig, Sel. Exhibition

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Hortitops zaden Uien Ailsa Craig, Sel. Exhibition

De Hortitops zaden Uien Ailsa Craig, Sel. Exhibition zijn een fantastische keuze voor tuiniers die op zoek zijn naar reuzenuien. Deze uien kunnen worden gezaaid van begin maart tot eind april, direct in de volle grond in nette regeltjes. Na ongeveer 6 weken is het raadzaam om de zaailingen iets uit te dunnen, zodat ze voldoende ruimte hebben om te groeien. Wat deze uien echt bijzonder maakt, is hun indrukwekkende grootte. Ze kunnen uitgroeien tot wel 600-1000 gram per stuk! Als je graag een voorsprong wilt nemen, kun je ervoor kiezen om de zaden al eerder onder glas te zaaien. Dit zal de groei en ontwikkeling van de uien bevorderen. Om ervoor te zorgen dat de uien optimaal kunnen groeien, is het belangrijk om de grond elke 2-3 weken goed te bemesten. Dit zorgt voor een rijke voedingsbasis en bevordert de gezonde groei van de uien. Met de Hortitops zaden Uien Ailsa Craig, Sel. Exhibition kun je genieten van heerlijke, grote uien die je gerechten een extra smaakdimensie geven.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops zaden Uien Ailsa Craig, Sel. Exhibition

De Hortitops zaden Uien Ailsa Craig, Sel. Exhibition kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Hortitops zaden Uien Ailsa Craig, Sel. Exhibition bloeit nvt. 

De Hortitops zaden Uien Ailsa Craig, Sel. Exhibition is Uien. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops zaden Uien Ailsa Craig, Sel. Exhibition kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops zaden Uien Ailsa Craig, Sel. Exhibition groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops zaden Uien Ailsa Craig, Sel. Exhibition vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.