Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Microgreens, Bloedzuring

Buzzy® Microgreens, Bloedzuring

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Microgreens, Bloedzuring groeit 3 weken. Deze Spinazie wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Microgreens, Bloedzuring

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Microgreens, Bloedzuring

De Buzzy® Microgreens Bloedzuring is absoluut een opvallende toevoeging aan je culinaire avonturen. Met haar lichtgroene bladeren en bloedrode bladnerf is deze microgreen een ware blikvanger. Maar het is niet alleen haar uiterlijk dat indruk maakt, ook haar lichtzure smaak zorgt voor een verrassende toevoeging aan verschillende gerechten. Deze microgreen is perfect te combineren met ei-, kaas- en visgerechten. De lichtzure smaak voegt net dat beetje extra toe aan je favoriete gerechten en zorgt voor een heerlijke smaakbeleving. Of je nu een simpele omelet wilt opvrolijken of een verfijnd visgerecht wilt bereiden, de Buzzy® Microgreens Bloedzuring is de ideale keuze. Niet alleen is deze microgreen een smaakvolle toevoeging aan je maaltijden, maar ook is ze snel en eenvoudig te kweken. Je kunt de microgreens al oogsten na slechts 3 weken, waardoor je snel kunt genieten van je eigen verse en gezonde microgreens. Voeg een vleugje kleur en smaak toe aan je gerechten met de Buzzy® Microgreens Bloedzuring!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Microgreens, Bloedzuring

De Buzzy® Microgreens, Bloedzuring kan je 3 weken zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Microgreens, Bloedzuring bloeit geen bloemen. 

De Buzzy® Microgreens, Bloedzuring is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Microgreens, Bloedzuring kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Microgreens, Bloedzuring groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Microgreens, Bloedzuring vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.