Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sponskomkommer zaden Luffa 10 zaden

Sponskomkommer zaden Luffa 10 zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sponskomkommer zaden Luffa 10 zaden groeit voorjaar - zomer. Deze Komkommer wordt maximaal 300 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sponskomkommer zaden Luffa 10 zaden

Aantal in verpakking25 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdn.v.t.
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sponskomkommer zaden Luffa 10 zaden

Luffa, ook wel bekend als sponskomkommer, vleugelkomkommer, loofah en Chinese okra, is een fascinerende plant die niet winterhard is en behoort tot de komkommerfamilie. Met zijn langwerpige vruchten, die ongeveer 8 cm breed en 10-40 cm lang kunnen worden, is deze plant een opvallende verschijning. Oorspronkelijk afkomstig uit Azië, wordt Luffa wereldwijd verbouwd in tropische gebieden. De vruchten van Luffa hebben een unieke uitstraling, ze zijn langwerpig en lichtgroen van kleur. Ze lijken op matte, geribbelde komkommers en bevatten wit vruchtvlees dat vezelig is. Wat dit product echt bijzonder maakt, is dat het vruchtvlees kan worden gebruikt om de huid te scrubben. Wanneer de vrucht opdroogt, verandert het in een natuurlijke spons die perfect is om de huid te exfoliëren en te reinigen. Met deze Sponskomkommer zaden Luffa kunt u zelf uw eigen Luffa planten kweken en genieten van de unieke vruchten die het produceert. De zaden zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor sterke en gezonde planten. Creëer uw eigen tropische tuin en ervaar de fascinatie van het kweken van deze bijzondere plant. Voeg een vleugje exotisme toe aan uw tuin en laat uw gasten versteld staan van deze unieke en functionele vruchten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sponskomkommer zaden Luffa 10 zaden

De Sponskomkommer zaden Luffa 10 zaden kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sponskomkommer zaden Luffa 10 zaden bloeit n.v.t.. 

De Sponskomkommer zaden Luffa 10 zaden is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Sponskomkommer zaden Luffa 10 zaden kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sponskomkommer zaden Luffa 10 zaden groeit maximaal tot 300 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sponskomkommer zaden Luffa 10 zaden vind je 25 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.