Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Kruiden zaden Paardenbloem

Kruiden zaden Paardenbloem

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kruiden zaden Paardenbloem groeit voorjaar - zomer. Deze Wortel wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kruiden zaden Paardenbloem

Aantal in verpakking750 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Kruiden zaden Paardenbloem

De Kruiden zaden Paardenbloem zijn een geweldige toevoeging aan elke tuin. Deze zaden zullen je in staat stellen om je eigen paardenbloemen te kweken en te genieten van hun prachtige gele bloemen. Paardenbloemen zijn oorspronkelijk afkomstig uit Azië, Afrika en Europa, maar zijn nu te vinden over de hele wereld. De paardenbloem gedijt op zonnige en halfschaduwrijke plekken, maar kan eigenlijk overal groeien. Of het nu in je tuin, in het park, langs snelwegen of zelfs tussen stoeptegels is, de paardenbloem voelt zich overal thuis. Deze plant is een lid van de Asterfamilie en heeft gele lintbloemetjes die uit bloemblaadjes bestaan. De bladeren zijn gekarteld en diep ingesneden, groeiend vanuit de bodem van de plant. De bloemstengel bevat geen bladeren, maar wel wit sap dat bekend staat als paardenbloemmelksap. Wat deze zaden echt uniek maakt, is de manier waarop de paardenbloem zich verspreidt. Dit kan gebeuren via de diepe en breekbare penwortel, maar ook via de zaden die aan de paardenbloempluis vastzitten. Deze zaden worden door de wind over grote afstanden verspreid, waardoor de paardenbloem zich snel en efficiënt kan vermenigvuldigen. Met de Kruiden zaden Paardenbloem kun je je eigen stukje natuur creëren in je tuin. Geniet van de prachtige gele bloemen en laat de wind de zaden verspreiden, waard.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kruiden zaden Paardenbloem

De Kruiden zaden Paardenbloem kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Kruiden zaden Paardenbloem bloeit zomer. 

De Kruiden zaden Paardenbloem is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Kruiden zaden Paardenbloem kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kruiden zaden Paardenbloem groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kruiden zaden Paardenbloem vind je 750 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.