Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Peper Mixed 5 soorten

Buzzy® Peper Mixed 5 soorten

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Peper Mixed 5 soorten groeit Voorjaar - zomer. Deze Peper wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Peper Mixed 5 soorten

Aantal in verpakking25 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Peper Mixed 5 soorten

De Buzzy® Peper Mixed 5 soorten is een buitengewoon veelzijdige en opwindende toevoeging aan elke tuin. Deze set bevat vijf verschillende soorten pepers, elk met hun eigen unieke smaak en pit. Of je nu houdt van mild en zoet, of juist van intens pittig, deze mix heeft voor ieder wat wils. Deze pepers zijn niet alleen heerlijk om te eten, maar ook prachtig om naar te kijken. De planten groeien uit tot weelderige struiken met felgekleurde vruchten die je tuin zullen verfraaien. Het kweken van deze pepers is een ware traktatie voor tuinliefhebbers van alle niveaus. Om ervoor te zorgen dat je pepers optimaal groeien, is het van essentieel belang om ze de juiste zorg te geven. Begin in maart met zaaien, zodat de zaden voldoende tijd hebben om op temperatuur te komen voordat ze de grond in gaan. Een mengsel van vier delen potgrond en één deel scherp zand biedt de ideale omstandigheden voor een gezonde groei. Laat je verrassen door de verscheidenheid aan smaken en kleuren die de Buzzy® Peper Mixed 5 soorten te bieden heeft. Of je nu een culinaire avonturier bent die graag experimenteert met pittige gerechten, of gewoonweg wilt genieten van een prachtige tuin, deze mix zal je zeker niet teleurstellen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Peper Mixed 5 soorten

De Buzzy® Peper Mixed 5 soorten kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Peper Mixed 5 soorten bloeit Zomer. 

De Buzzy® Peper Mixed 5 soorten is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Peper Mixed 5 soorten kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Peper Mixed 5 soorten groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Peper Mixed 5 soorten vind je 25 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.