Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Spruitgroente Pikante Salade in glazen pot

Buzzy® Organic Spruitgroente Pikante Salade in glazen pot

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Spruitgroente Pikante Salade in glazen pot groeit gehele jaar. Deze Broccoli wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Spruitgroente Pikante Salade in glazen pot

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdgeen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Spruitgroente Pikante Salade in glazen pot

De Buzzy® Organic Spruitgroente Pikante Salade in een glazen pot is een heerlijk en kleurrijk mengsel van diverse spruitgroenten. Met zijn pittige samenstelling voegt deze salade een smaakvolle kick toe aan uw gerechten. Dit mengsel bevat een combinatie van de verleidelijke Rode Dalkon, ook wel bekend als de Japanse Radijs, de pittige Rucola en de knapperige Broccoli. Deze spruitgroenten zorgen niet alleen voor een feest voor het oog met hun levendige kleuren, maar ze zijn ook nog eens boordevol voedingsstoffen. Voeg deze pikante salade toe als garnering op uw salades en geniet van de verrassende smaakcombinaties die het biedt. Of het nu gaat om een eenvoudige groene salade of een uitgebreide maaltijdsalade, deze spruitgroenten zorgen voor een extra kick en maken uw gerechten nog smaakvoller. Met de Buzzy® Organic Spruitgroente Pikante Salade in een glazen pot voegt u niet alleen kleur en smaak toe aan uw gerechten, maar ook een gezonde dosis voedingsstoffen. Probeer het vandaag nog en ontdek de heerlijke en gezonde wereld van spruitgroenten!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Spruitgroente Pikante Salade in glazen pot

De Buzzy® Organic Spruitgroente Pikante Salade in glazen pot kan je gehele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Organic Spruitgroente Pikante Salade in glazen pot bloeit geen. 

De Buzzy® Organic Spruitgroente Pikante Salade in glazen pot is Broccoli. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Spruitgroente Pikante Salade in glazen pot kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Spruitgroente Pikante Salade in glazen pot groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Spruitgroente Pikante Salade in glazen pot vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.