Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy zaden Cucamelons muismeloen 20 zaden

Buzzy zaden Cucamelons muismeloen 20 zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy zaden Cucamelons muismeloen 20 zaden groeit voorjaar. Deze Komkommer wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy zaden Cucamelons muismeloen 20 zaden

Aantal in verpakking15 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Buzzy zaden Cucamelons muismeloen 20 zaden

De Buzzy zaden Cucamelons muismeloen zijn een unieke toevoeging aan elke tuin. Deze kleine vruchten zijn ongeveer zo groot als druiven en hebben een verfrissende komkommer-smaak. Het kweken van deze planten kan zowel in een open kas, een tunnel, als gewoon in de volle grond plaatsvinden. Het is belangrijk dat bijen en hommels toegang hebben tot de planten, omdat zij zorgen voor de bevruchting. Gelukkig zijn de Cucamelon planten langzaam groeiend en goed bestand tegen ziektes. Oorspronkelijk afkomstig uit Mexico en Midden-Amerika, waar het bekend staat als "Sandiita" of kleine watermeloen, kunnen deze zaden gezaaid worden vanaf eind april tot eind mei. Dit kan in potjes of in bakken gebeuren, maar de planten moeten pas vanaf eind mei in de volle grond worden uitgeplant. Het is belangrijk om een plantafstand van 40 centimeter en een rijafstand van 150 centimeter aan te houden, of de planten kunnen ook worden overgeplant in grote potten. Als de temperatuur hoog genoeg is (minimaal 15°C), is het zelfs mogelijk om de planten vanaf half mei direct in de volle grond te zaaien. Het is aan te raden om de Cucamelon planten langs gaas te laten groeien, maar ze kunnen ook liggend worden geteeld op een rooster. Met deze Buzzy zaden Cucamelons muismeloen haal je een bijzondere en smaakvolle toevoeging aan je tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy zaden Cucamelons muismeloen 20 zaden

De Buzzy zaden Cucamelons muismeloen 20 zaden kan je voorjaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Buzzy zaden Cucamelons muismeloen 20 zaden bloeit zomer. 

De Buzzy zaden Cucamelons muismeloen 20 zaden is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy zaden Cucamelons muismeloen 20 zaden kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy zaden Cucamelons muismeloen 20 zaden groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy zaden Cucamelons muismeloen 20 zaden vind je 15 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.