Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Xotica Rode Tatsoi

Buzzy® Xotica Rode Tatsoi

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Xotica Rode Tatsoi groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Xotica Rode Tatsoi

Aantal in verpakking1 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Xotica Rode Tatsoi

Buzzy® Xotica Rode Tatsoi is een unieke en smaakvolle toevoeging aan uw moestuin. Deze bijzondere variant van de bekende paksoi heeft paarsrode bladeren en een heerlijke, sterke smaak die doet denken aan knoflook en mosterd. Met de Buzzy® Xotica Rode Tatsoi kunt u genieten van een culinair avontuur in uw eigen tuin. Deze bijzondere groente kan zowel onder glas als in de vollegrond worden gezaaid. Voor de beste resultaten kunt u het zaaien onder glas doen van maart tot mei, terwijl zaaien in de vollegrond mogelijk is van mei tot augustus. Zodra de plantjes zijn opgekomen, kunt u ze uitplanten in uw moestuin. Het is een prachtige toevoeging aan uw tuin, met zijn opvallende paarsrode bladeren die direct de aandacht trekken. Wat de Buzzy® Xotica Rode Tatsoi echt bijzonder maakt, is de unieke smaak. De bladeren hebben een scherpe, bijna knoflookachtige smaak die perfect past bij diverse gerechten. Voeg het toe aan salades, roerbakgerechten of maak er een heerlijke pesto van. Met de Buzzy® Xotica Rode Tatsoi kunt u uw culinaire creativiteit de vrije loop laten en genieten van de intense smaakervaring die deze groente te bieden heeft. Kies voor de Buzzy® Xotica Rode Tatsoi en ontdek een nieuwe dimensie in uw moestuin. Niet alleen zult u gen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Xotica Rode Tatsoi

De Buzzy® Xotica Rode Tatsoi kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Xotica Rode Tatsoi bloeit . 

De Buzzy® Xotica Rode Tatsoi is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Xotica Rode Tatsoi kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Xotica Rode Tatsoi groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Xotica Rode Tatsoi vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.