Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Bladmoes Namenia BIO

Sluis Garden Bladmoes Namenia BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Bladmoes Namenia BIO groeit Winter - zomer. Deze Kool wordt maximaal 20 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Bladmoes Namenia BIO

Aantal in verpakking1250 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Bladmoes Namenia BIO

Sluis Garden Bladmoes Namenia BIO is een heerlijke en vitaminerijke voorjaarsbladgroente. Deze groente is een wat grovere versie van de snijmoes en is nauw verwant aan de raapstelen. Het is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar gezonde en natuurlijke voeding. Om te beginnen, moet de Sluis Garden Bladmoes Namenia BIO dun worden uitgezaaid op regels van maart tot mei in de volle grond. Het is belangrijk om niet uit te dunnen, zodat de planten voldoende ruimte hebben om te groeien. Wanneer het gewas een hoogte van 15-20 cm bereikt, kunnen de bladeren en bladstelen worden geoogst. Deze kunnen vervolgens in hun geheel worden gegeten, bijvoorbeeld in salades of gestoofd. De groente heeft een pikante spinaziesmaak die zeker een unieke en verfrissende toevoeging zal zijn aan je maaltijden. Wat deze groente nog aantrekkelijker maakt, is dat ze geschikt is voor alle grondsoorten. Of je nu een tuin hebt met zanderige grond of kleigrond, de Sluis Garden Bladmoes Namenia BIO zal goed gedijen en een overvloedige oogst bieden. Dit betekent dat iedereen kan genieten van deze heerlijke en gezonde bladgroente, ongeacht de bodemgesteldheid van hun tuin. Kortom, de Sluis Garden Bladmoes Namenia BIO is een fantastische keuze voor liefhebbers van gezonde voeding. Met zijn rijke vitaminesamenstelling en.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Bladmoes Namenia BIO

De Sluis Garden Bladmoes Namenia BIO kan je Winter - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Bladmoes Namenia BIO bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Bladmoes Namenia BIO is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Bladmoes Namenia BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Bladmoes Namenia BIO groeit maximaal tot 20 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Bladmoes Namenia BIO vind je 1250 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.