Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel

Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel groeit gehele jaar. Deze Tuinkers wordt maximaal 20 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdgehele jaar
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel

Het Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel maakt het kweken van spruitgroente gemakkelijk en plezierig. Met slechts water en een beetje geduld, kunt u genieten van een mix van smaakvolle en voedzame spruiten. Deze unieke blend bestaat uit Taugé (Mung Beans), Alfalfa, Linzen, Fenegriek en gele Mosterd, wat zorgt voor een heerlijke combinatie van texturen en smaken. De jonge scheuten van dit salademengsel zitten boordevol essentiële vitaminen en mineralen, waardoor het een gezonde toevoeging is aan uw dagelijkse maaltijden. Voeg deze spruitgroente toe aan uw favoriete gerechten en geniet van hun knapperige textuur en verfrissende smaak. Ze zijn ook ideaal om een perfect gemaakte groene salade mee af te maken, waardoor u een extra dosis voedingsstoffen toevoegt aan uw maaltijd. Met het Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel kunt u uw eigen verse en biologische spruitgroenten kweken, waardoor u volledige controle heeft over de kwaliteit en versheid van uw voedsel. Voeg een vleugje groen toe aan uw keuken en geniet van de voordelen van deze gezonde en smaakvolle spruiten. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van dit salademengsel en laat uw creativiteit de vrije loop in de keuken.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel

De Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel kan je gehele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel bloeit gehele jaar. 

De Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel is Tuinkers. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel groeit maximaal tot 20 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Sprouting Salademengsel vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.