Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Kapucijner, Stam-Capucijner Lageschokker

Van Hemert Kapucijner, Stam-Capucijner Lageschokker

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Kapucijner, Stam-Capucijner Lageschokker groeit Voorjaar - zomer. Deze Erwten wordt maximaal 80 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Kapucijner, Stam-Capucijner Lageschokker

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemert Kapucijner, Stam-Capucijner Lageschokker

De Van Hemert Kapucijner, Stam-Capucijner Lageschokker is een unieke toevoeging aan elke moestuin. Dit ras staat bekend om zijn lage groei en hoge productiviteit, met prachtige blauwe peulen. Of je ze nu vers wilt eten of wilt bewaren voor later, deze capucijners zijn de perfecte keuze. Met een planthoogte van ongeveer 80 cm is het gebruik van gaas of rijshout niet nodig, maar kan het wel helpen bij het gemakkelijk plukken van de peulen. Het compacte formaat van deze lageschokker maakt het ideaal voor kleinere tuinen en zelfs voor het kweken in potten op balkons of terrassen. De Van Hemert Kapucijner, Stam-Capucijner Lageschokker is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot voor de smaakpapillen. De sappige en zoete peulen zijn heerlijk om rauw te eten, maar kunnen ook worden gedroogd en gebruikt worden in verschillende gerechten. Voeg ze toe aan soepen, stoofschotels of salades voor een extra smaakdimensie. Met deze lageschokker in je moestuin, geniet je niet alleen van een overvloedige oogst, maar ook van een prachtig uitzicht. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en smaak van de Van Hemert Kapucijner, Stam-Capucijner Lageschokker en creëer de perfecte tuinervaring.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Kapucijner, Stam-Capucijner Lageschokker

De Van Hemert Kapucijner, Stam-Capucijner Lageschokker kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemert Kapucijner, Stam-Capucijner Lageschokker bloeit Zomer. 

De Van Hemert Kapucijner, Stam-Capucijner Lageschokker is Erwten. Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Kapucijner, Stam-Capucijner Lageschokker kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Kapucijner, Stam-Capucijner Lageschokker groeit maximaal tot 80 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Kapucijner, Stam-Capucijner Lageschokker vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.