Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Groentezaden Vergetente Assortiment 6 Soorten Ca. 4500 Zaden Meiraapjes Rammenas Pastinaak Koolraap

Groentezaden Vergetente Assortiment 6 Soorten Ca. 4500 Zaden Meiraapjes Rammenas Pastinaak Koolraap

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Groentezaden Vergetente Assortiment 6 Soorten Ca. 4500 Zaden Meiraapjes Rammenas Pastinaak Koolraap groeit Vanaf Maart. Deze Pastinaak wordt maximaal 75 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Groentezaden Vergetente Assortiment 6 Soorten Ca. 4500 Zaden Meiraapjes Rammenas Pastinaak Koolraap

Aantal in verpakking6 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdVanaf September
BloeiperiodeZomer, Najaar

 

Omschrijving van de Groentezaden Vergetente Assortiment 6 Soorten Ca. 4500 Zaden Meiraapjes Rammenas Pastinaak Koolraap

Het Groentezaden Vergetente Assortiment is een geweldige keuze voor elke tuinier die graag een verscheidenheid aan vergeten groenten wil kweken. Dit assortiment bevat zes verschillende soorten zaden, waaronder meiraapjes, rammenas, pastinaak en koolraap. Met ongeveer 4500 zaden per pakket, kunt u genoeg groenten kweken om uw hele familie en vriendenkring te voeden. Deze zaden kunnen worden gezaaid van begin maart tot half mei, direct in de vollegrond. Het is raadzaam om ze in rijen te zaaien om het planten en oogsten gemakkelijker te maken. Na het zaaien is het belangrijk om de planten regelmatig water te geven en eventuele onkruiden te verwijderen om een gezonde groei te bevorderen. Een van de hoogtepunten van dit assortiment is de toevoeging van schorseneren. Deze groente staat bekend om zijn delicate smaak en is een echte delicatesse in veel gerechten. Met dit assortiment kunt u uw eigen schorseneren kweken en genieten van hun unieke smaak en textuur. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint, het Groentezaden Vergetente Assortiment biedt u de mogelijkheid om uw tuin te verrijken met een verscheidenheid aan heerlijke en vergeten groenten. Begin vandaag nog met zaaien en geniet binnenkort van een overvloedige oogst van gezonde en smakelijke groenten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Groentezaden Vergetente Assortiment 6 Soorten Ca. 4500 Zaden Meiraapjes Rammenas Pastinaak Koolraap

De Groentezaden Vergetente Assortiment 6 Soorten Ca. 4500 Zaden Meiraapjes Rammenas Pastinaak Koolraap kan je Vanaf Maart zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Najaar.

De Groentezaden Vergetente Assortiment 6 Soorten Ca. 4500 Zaden Meiraapjes Rammenas Pastinaak Koolraap bloeit Vanaf September. 

De Groentezaden Vergetente Assortiment 6 Soorten Ca. 4500 Zaden Meiraapjes Rammenas Pastinaak Koolraap is Pastinaak. Heerlijk om mee te koken.

De Groentezaden Vergetente Assortiment 6 Soorten Ca. 4500 Zaden Meiraapjes Rammenas Pastinaak Koolraap kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Groentezaden Vergetente Assortiment 6 Soorten Ca. 4500 Zaden Meiraapjes Rammenas Pastinaak Koolraap groeit maximaal tot 75 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Groentezaden Vergetente Assortiment 6 Soorten Ca. 4500 Zaden Meiraapjes Rammenas Pastinaak Koolraap vind je 6 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.