Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Into the Cycle Alfalfa kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

Into the Cycle Alfalfa kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Into the Cycle Alfalfa kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 groeit 7 - 14 dagen. Deze Alfalfa wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Into the Cycle Alfalfa kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Into the Cycle Alfalfa kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

Into the Cycle Alfalfa kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 zijn perfect voor iedereen die graag zijn eigen biologische kiemgroenten wil kweken. Deze zaden zijn zorgvuldig geselecteerd en afkomstig van de Luzerne plant, wat resulteert in heerlijk smakende alfalfa. Met deze kiemzaden kunt u gemakkelijk en snel uw eigen verse alfalfa kiemen laten groeien, rechtstreeks in uw eigen keuken. Deze biologische kiemzaden worden geleverd in een handig zakje, dat voldoet aan de NL-BIO-01 certificering. Dit betekent dat de zaden afkomstig zijn van biologische landbouw en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Door het kweken van uw eigen alfalfa kiemen, bent u verzekerd van een gezonde en voedzame toevoeging aan uw maaltijden. Alfalfa kiemen hebben een unieke smaak en zijn rijk aan voedingsstoffen. Ze zijn een uitstekende bron van vitamines, mineralen, antioxidanten en plantaardige eiwitten. Daarnaast voegen ze een knapperige textuur en een verfrissende smaak toe aan salades, sandwiches, soepen en nog veel meer. Met Into the Cycle Alfalfa kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 kunt u genieten van de heerlijke smaak en alle gezondheidsvoordelen van zelfgekweekte biologische alfalfa kiemen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Into the Cycle Alfalfa kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

De Into the Cycle Alfalfa kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 kan je 7 - 14 dagen zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Into the Cycle Alfalfa kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 bloeit Niet van toepassing. 

De Into the Cycle Alfalfa kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 is Alfalfa. Heerlijk om mee te koken.

De Into the Cycle Alfalfa kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Into the Cycle Alfalfa kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Into the Cycle Alfalfa kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.