Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Kruiden zaden assortiment zaadlint

Kruiden zaden assortiment zaadlint

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kruiden zaden assortiment zaadlint groeit maart - september. Deze wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kruiden zaden assortiment zaadlint

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Kruiden zaden assortiment zaadlint

Ons Kruiden zaden assortiment zaadlint is de perfecte keuze voor iedereen die graag kruiden wil kweken in hun eigen tuin. Dit assortiment bevat verschillende soorten kruidenzaden die op een zaadlint zijn geplaatst, zodat je gemakkelijk en nauwkeurig kunt zaaien. Met dit zaadlint krijg je niet alleen een strak resultaat, maar ook een gevarieerde oogst van heerlijke kruiden. Elke soort kruidenzaad is zorgvuldig geselecteerd en op een aparte rij geplaatst, zodat ze optimaal kunnen groeien en bloeien. Dit zorgt niet alleen voor een visueel aantrekkelijke tuin, maar ook voor een gemakkelijke oogst. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, ons Kruiden zaden assortiment zaadlint is een geweldige keuze. Voeg wat smaak toe aan je gerechten met verse basilicum, koriander en peterselie, of geniet van de aromatische geur van tijm en rozemarijn. Met dit assortiment heb je alles wat je nodig hebt om je eigen kruidenparadijs te creëren. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een overvloed aan heerlijke en verse kruiden uit je eigen tuin!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kruiden zaden assortiment zaadlint

De Kruiden zaden assortiment zaadlint kan je maart - september zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Kruiden zaden assortiment zaadlint bloeit nvt. 

De Kruiden zaden assortiment zaadlint is . Heerlijk om mee te koken.

De Kruiden zaden assortiment zaadlint kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kruiden zaden assortiment zaadlint groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kruiden zaden assortiment zaadlint vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.