Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Peulen Record

Buzzy® Organic Peulen Record

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Peulen Record groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Peulen Record

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Peulen Record

De Buzzy® Organic Peulen Record is een fantastische toevoeging aan jouw moestuin. Dit gewas kan vanaf half april onder glas worden gekweekt en na 15 mei buiten worden uitgeplant. Als alternatief kun je er ook voor kiezen om de zaden van half mei tot begin juli direct buiten in regels te zaaien. Met de Buzzy® Organic Peulen Record ben je verzekerd van ronde en vlezige bonen die een voortreffelijke smaak hebben. Deze biologische peulen zijn niet alleen heerlijk, maar ook nog eens zeer gezond. Ze zitten boordevol voedingsstoffen en zijn een uitstekende bron van eiwitten en vezels. Bovendien zijn ze rijk aan vitamines en mineralen, waaronder vitamine C, vitamine K en ijzer. Met de Buzzy® Organic Peulen Record kun je dus op een smakelijke manier jouw dagelijkse portie voedingsstoffen binnenkrijgen. Maak van jouw moestuin een succes met de Buzzy® Organic Peulen Record. Geniet van de heerlijke smaak en profiteer van de gezondheidsvoordelen. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en laat deze prachtige bonen jouw tuin transformeren!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Peulen Record

De Buzzy® Organic Peulen Record kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Organic Peulen Record bloeit . 

De Buzzy® Organic Peulen Record is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Peulen Record kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Peulen Record groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Peulen Record vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.