Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Peper zaden Zebrange

Peper zaden Zebrange

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Peper zaden Zebrange groeit voorjaar - zomer. Deze Peper wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Peper zaden Zebrange

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Peper zaden Zebrange

Peper Zébrange is een uniek en smaakvol product dat zorgvuldig is gekweekt door de gepassioneerde Laurent Minet in België. Deze bijzondere peper is het resultaat van een succesvolle kruising tussen de Aji Fantasy en de Christmas Bell. Wat deze peper echt opvallend maakt, zijn de prachtige strepen die hij draagt, waardoor hij sterk lijkt op de populaire Sugar Rush Stripey. Maar laat je niet misleiden, de Peper Zébrange heeft zijn eigen unieke karakter. Deze peper biedt niet alleen een visueel spektakel, maar ook een heerlijke smaakervaring. De pepers hebben een aromatische en zoete smaak, perfect in balans met een gemiddelde mate van pittigheid. Terwijl de pepers rijpen, verandert hun uiterlijk geleidelijk van groen met strepen naar een prachtige oranje-gele kleur, versierd met onregelmatige rood-oranje streepjes. Dit maakt de Peper Zébrange niet alleen een geweldige toevoeging aan je gerechten, maar ook een eyecatcher in je tuin of moestuin. Met de Peper Zébrange haal je een unieke en veelzijdige peper in huis. Of je nu een ervaren chef-kok bent die op zoek is naar nieuwe smaken, of een gepassioneerde tuinier die zijn collectie wil uitbreiden, deze peper zal je zeker verrassen. Voeg een vleugje kleur en smaak toe aan je culinaire creaties met de Peper Zébrange en geniet van een unieke smaakervaring.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Peper zaden Zebrange

De Peper zaden Zebrange kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Peper zaden Zebrange bloeit zomer. 

De Peper zaden Zebrange is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Peper zaden Zebrange kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Peper zaden Zebrange groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Peper zaden Zebrange vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.