Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. ToshiFarm Broed voorOesterzwammenZelf oesterzwammen kweken met growkit Broed voor Paddestoel Kweekset Eco cadeau

ToshiFarm Broed voorOesterzwammenZelf oesterzwammen kweken met growkit Broed voor Paddestoel Kweekset Eco cadeau

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze ToshiFarm Broed voorOesterzwammenZelf oesterzwammen kweken met growkit Broed voor Paddestoel Kweekset Eco cadeau groeit Hele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties ToshiFarm Broed voorOesterzwammenZelf oesterzwammen kweken met growkit Broed voor Paddestoel Kweekset Eco cadeau

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd7 dagen
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de ToshiFarm Broed voorOesterzwammenZelf oesterzwammen kweken met growkit Broed voor Paddestoel Kweekset Eco cadeau

Met ToshiFarm broed kan je op een volledig ecologische manier je eigen roze oesterzwammen kweken! Het krachtige broed van de Pleurotus Djamor groeit het beste op kamertemperatuur en zorgt voor grote bundels verse roze oesterzwammen. Dit broed kan gebruikt worden met de ToshiFarm Growkit of elke andere oesterzwam kweekset. Paddenstoelen kweken is ongelooflijk eenvoudig en kan door iedereen gedaan worden. Je hebt geen kas nodig, een paddenstoel kweekset met broed is al genoeg. De ToshiFarm broed voorOesterzwammen is een ideaal cadeau voor liefhebbers van ecologische producten. Met dit broed kan je in je eigen huis genieten van vers gekweekte oesterzwammen. Voeg gewoon het broed toe aan de kweekset en wacht tot de zwammen beginnen te groeien. Het broed van de Pleurotus Djamor zorgt voor een overvloedige oogst en biedt een heerlijke toevoeging aan verschillende gerechten. Het kweken van je eigen oesterzwammen is niet alleen plezierig, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Met de ToshiFarm broed voorOesterzwammen kan je een gezonde en smaakvolle bron van voeding in je eigen huis creëren.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen ToshiFarm Broed voorOesterzwammenZelf oesterzwammen kweken met growkit Broed voor Paddestoel Kweekset Eco cadeau

De ToshiFarm Broed voorOesterzwammenZelf oesterzwammen kweken met growkit Broed voor Paddestoel Kweekset Eco cadeau kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De ToshiFarm Broed voorOesterzwammenZelf oesterzwammen kweken met growkit Broed voor Paddestoel Kweekset Eco cadeau bloeit 7 dagen. 

De ToshiFarm Broed voorOesterzwammenZelf oesterzwammen kweken met growkit Broed voor Paddestoel Kweekset Eco cadeau is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De ToshiFarm Broed voorOesterzwammenZelf oesterzwammen kweken met growkit Broed voor Paddestoel Kweekset Eco cadeau kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De ToshiFarm Broed voorOesterzwammenZelf oesterzwammen kweken met growkit Broed voor Paddestoel Kweekset Eco cadeau groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze ToshiFarm Broed voorOesterzwammenZelf oesterzwammen kweken met growkit Broed voor Paddestoel Kweekset Eco cadeau vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.