Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Knolselderij Goliath

Sluis Garden Knolselderij Goliath

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Knolselderij Goliath groeit Voorjaar - zomer. Deze Selderij wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Knolselderij Goliath

Aantal in verpakking235 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Knolselderij Goliath

Sluis Garden Knolselderij Goliath is een fantastisch product dat een duidelijke verbetering biedt ten opzichte van de oude Prager Reuzen. Deze knolselderij heeft een betere resistentie en is veel sterker in het voorkomen van het "schieten" van de plant. Bovendien is Goliath gemakkelijker schoon te maken, waardoor het bereiden van deze knollen een fluitje van een cent wordt. De geoogste knollen van Sluis Garden Knolselderij Goliath kunnen op verschillende manieren geconsumeerd worden. Of je ze nu rauw, gekookt of gefrituurd wilt eten, deze knollen zullen zeker aan je smaak verwachtingen voldoen. Om optimaal resultaat te behalen, raden we aan om de zaden onder glas te zaaien. Zodra de planten zijn opgekomen, kunnen ze worden verspeend en vervolgens uitgeplant worden op vochthoudende grond. Een ander voordeel van de Sluis Garden Knolselderij Goliath is de langdurige houdbaarheid. Zelfs na de oogst kunnen de knollen koel bewaard worden, waardoor je altijd kunt genieten van deze smakelijke groente. Wacht niet langer en voeg deze geweldige knolselderij toe aan je moestuin. Sluis Garden Knolselderij Goliath zal je zeker niet teleurstellen met zijn verbeterde eigenschappen en veelzijdigheid in de keuken.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Knolselderij Goliath

De Sluis Garden Knolselderij Goliath kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Knolselderij Goliath bloeit nvt. 

De Sluis Garden Knolselderij Goliath is Selderij. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Knolselderij Goliath kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Knolselderij Goliath groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Knolselderij Goliath vind je 235 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.