Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Samzwam Pluggen PioppinoDeuvels Voor Thuis Kweken Rijke Smaak Gezonde zwammen

Samzwam Pluggen PioppinoDeuvels Voor Thuis Kweken Rijke Smaak Gezonde zwammen

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Samzwam Pluggen PioppinoDeuvels Voor Thuis Kweken Rijke Smaak Gezonde zwammen groeit 2 jaar. Deze Champignon wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Samzwam Pluggen PioppinoDeuvels Voor Thuis Kweken Rijke Smaak Gezonde zwammen

Aantal in verpakking25 stuk(s)
StandplaatsSchaduw
Bloeitijd2 weken
BloeiperiodeGeen bloemen, Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Samzwam Pluggen PioppinoDeuvels Voor Thuis Kweken Rijke Smaak Gezonde zwammen

Met onze Samzwam Pluggen PioppinoDeuvels voor thuis kweken, kun je nu zelf genieten van de rijke smaak en gezonde eigenschappen van zwammen. Deze pluggen zijn speciaal ontworpen om je de unieke ervaring te bieden van het kweken van je eigen paddenstoelen, rechtstreeks in je eigen huis. De Populierleemhoed, ook wel bekend als Cyclocybe aegerita, is een heerlijke variëteit van paddenstoelen die bekend staat om zijn voortreffelijke smaak. Met onze pluggen kun je nu deze smaakvolle zwammen eenvoudig thuis laten groeien. Het enige wat je hoeft te doen is de pluggen in een geschikte ondergrond, zoals hout of stro, te plaatsen en ze te laten groeien in een vochtige en donkere omgeving. Naarmate de Populierleemhoed zwammen groeien, kun je genieten van de voldoening van het zien groeien van je eigen gewassen. Bovendien, door je eigen paddenstoelen te kweken, kun je er zeker van zijn dat je verse en gezonde zwammen op tafel hebt staan. Deze pluggen zijn niet alleen een geweldige manier om je culinaire vaardigheden te verbeteren, maar ook om een gezonde levensstijl te bevorderen. Dus waar wacht je nog op? Begin nu met het kweken van je eigen Populierleemhoed paddenstoelen en ontdek de heerlijke smaak en voordelen van zelfgekweekte zwammen. Het is nog nooit zo eenvoudig.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Samzwam Pluggen PioppinoDeuvels Voor Thuis Kweken Rijke Smaak Gezonde zwammen

De Samzwam Pluggen PioppinoDeuvels Voor Thuis Kweken Rijke Smaak Gezonde zwammen kan je 2 jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen, Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Samzwam Pluggen PioppinoDeuvels Voor Thuis Kweken Rijke Smaak Gezonde zwammen bloeit 2 weken. 

De Samzwam Pluggen PioppinoDeuvels Voor Thuis Kweken Rijke Smaak Gezonde zwammen is Champignon. Heerlijk om mee te koken.

De Samzwam Pluggen PioppinoDeuvels Voor Thuis Kweken Rijke Smaak Gezonde zwammen kan je het beste zaaien op een Schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Samzwam Pluggen PioppinoDeuvels Voor Thuis Kweken Rijke Smaak Gezonde zwammen groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Samzwam Pluggen PioppinoDeuvels Voor Thuis Kweken Rijke Smaak Gezonde zwammen vind je 25 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.