Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Stoksnijboon Algarve

Sluis Garden Stoksnijboon Algarve

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Stoksnijboon Algarve groeit . Deze Bonen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Stoksnijboon Algarve

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Stoksnijboon Algarve

De Sluis Garden Stoksnijboon Algarve is een fantastisch nieuw ras dat zeer goed bestand is tegen ziektes en plagen. Deze bonen hebben een minimale hoeveelheid vlies in de peulen, die maar liefst 25 cm lang zijn. De peulen zijn plat en breed, en bevatten geen draden. De lichtgroene kleur van de peulen zorgt voor een prachtige toevoeging aan elke tuin. Wat deze stoksnijboon extra bijzonder maakt, is dat ze iets eerder geoogst kunnen worden dan de bekende Helda bonen. Voor de vroegste oogst, kun je de bonenzaden onder glas zaaien of alvast in potjes voorzaaien. Het is belangrijk om te weten dat bonen van warmte houden en gevoelig zijn voor wind en nachtvorst. Zorg er dus voor dat je pas na half mei in de vollegrond zaait of uitplant. Bij het planten van de bonenzaden is het raadzaam om de stokken dakvormig te plaatsen. Plant ongeveer 5 zaden bij elke stok en begeleid de planten later omhoog. Op deze manier kun je genieten van een prachtige en overvloedige oogst van heerlijke stoksnijbonen. Voeg de Sluis Garden Stoksnijboon Algarve toe aan je tuin en geniet van de smaak en schoonheid die dit ras te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Stoksnijboon Algarve

De Sluis Garden Stoksnijboon Algarve kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Stoksnijboon Algarve bloeit . 

De Sluis Garden Stoksnijboon Algarve is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Stoksnijboon Algarve kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Stoksnijboon Algarve groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Stoksnijboon Algarve vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.