Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Zakje sporen zaden van Grijze Oesterzwam

Zakje sporen zaden van Grijze Oesterzwam

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Zakje sporen zaden van Grijze Oesterzwam groeit nvt. Deze Oesterzwam wordt maximaal 5 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Zakje sporen zaden van Grijze Oesterzwam

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsSchaduw
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Zakje sporen zaden van Grijze Oesterzwam

Met het zakje sporen zaden van Grijze Oesterzwam van ToshiFarm haal je de natuur in huis en kweek je op een volledig ecologische manier je eigen heerlijke oesterzwammen! Dit zakje bevat hoogwaardig broed van de Pleurotus Ostreatus, een krachtige paddenstoelsoort die het beste gedijt bij kamertemperatuur. Met behulp van de ToshiFarm Growkit, of elke andere oesterzwam kweekset, kun je eenvoudig aan de slag. Volg de eenvoudige instructies en creëer een ideale omgeving waarin het broed kan groeien en gedijen. Binnen no time zul je beloond worden met prachtige bundels verse grijze oesterzwammen, klaar om te worden geoogst en te worden verwerkt in je favoriete gerechten. Door te kiezen voor de ToshiFarm zakje sporen zaden van Grijze Oesterzwam, maak je niet alleen een gezonde keuze voor jezelf, maar ook voor de planeet. Onze producten zijn volledig biologisch en vrij van schadelijke stoffen. Bovendien is het kweken van je eigen oesterzwammen een duurzaam alternatief voor het kopen van paddenstoelen uit de supermarkt, omdat je geen verpakkingen of transport nodig hebt. Geniet van de pure smaak van verse oesterzwammen en ontdek de voldoening van het zelf telen van je eigen voedsel met de ToshiFarm zakje sporen zaden van Grijze Oesterzwam!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Zakje sporen zaden van Grijze Oesterzwam

De Zakje sporen zaden van Grijze Oesterzwam kan je nvt zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Zakje sporen zaden van Grijze Oesterzwam bloeit nvt. 

De Zakje sporen zaden van Grijze Oesterzwam is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De Zakje sporen zaden van Grijze Oesterzwam kan je het beste zaaien op een Schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Zakje sporen zaden van Grijze Oesterzwam groeit maximaal tot 5 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Zakje sporen zaden van Grijze Oesterzwam vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.