Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Klimcourgette zaden LongTrailing

Klimcourgette zaden LongTrailing

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Klimcourgette zaden LongTrailing groeit voorjaar - zomer. Deze Courgette wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Klimcourgette zaden LongTrailing

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Klimcourgette zaden LongTrailing

De Klimcourgette zaden LongTrailing zijn perfect voor iedereen die graag courgettes wil kweken, maar beperkte ruimte heeft. Deze speciale klimmende variant neemt namelijk veel minder ruimte in beslag dan andere soorten courgettes. In plaats van in de breedte te groeien, groeit deze plant omhoog langs een hek, tralies, klimrek of raster. Dit maakt het mogelijk om deze heerlijke, smakelijke, gezonde en veelzijdige groente te kweken, zelfs als u geen grote moestuin tot uw beschikking heeft. Een groot voordeel van de Klimcourgette zaden LongTrailing is dat ze gemakkelijk in potten op balkons kunnen worden gekweekt. Dit betekent dat u niet perse een grote tuin nodig heeft om van verse courgettes te kunnen genieten. Daarnaast is de compacte vorm van deze plant perfect voor kleine moestuintjes. Hierdoor kunt u zelfs in de kleinste ruimtes genieten van uw eigen verse courgettes. Met de Klimcourgette zaden LongTrailing kunt u genieten van de voordelen van het kweken van uw eigen courgettes, zelfs als u beperkte ruimte heeft. Deze klimmende variant neemt weinig ruimte in beslag, groeit in de hoogte en kan zelfs in potten op balkons worden gekweekt. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontdek nieuwe manieren om deze heerlijke groente te kweken!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Klimcourgette zaden LongTrailing

De Klimcourgette zaden LongTrailing kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Klimcourgette zaden LongTrailing bloeit zomer. 

De Klimcourgette zaden LongTrailing is Courgette. Heerlijk om mee te koken.

De Klimcourgette zaden LongTrailing kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Klimcourgette zaden LongTrailing groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Klimcourgette zaden LongTrailing vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.