Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Sojaboon Fiskeyby V “Edamame

Sluis Garden Sojaboon Fiskeyby V "Edamame

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Sojaboon Fiskeyby V "Edamame groeit Voorjaar - zomer. Deze Bonen wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Sojaboon Fiskeyby V "Edamame

Aantal in verpakking85 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Sojaboon Fiskeyby V "Edamame

De Sluis Garden Sojaboon Fiskeby "Edamame" is een unieke en veelzijdige plant die perfect gedijt in ons koele klimaat. Met een hoogte van ongeveer 50 cm is deze sojaboon ideaal voor zowel kleine als grote tuinen. Deze plant houdt van veel zon en verlangt naar een warme temperatuur om optimaal te groeien. Voordat je de zaden zaait, is het belangrijk om ze enkele uren te laten weken. Dit bevordert de kieming en zorgt voor een gezonde groei. Vervolgens kun je de zaden voorzaaien op een warme plek en na half mei buiten in een koude kas of een beschutte plek uitplanten. Het is belangrijk om te wachten met uitplanten tot na half mei om schade door nachtvorst te voorkomen. Eenmaal volgroeid, kun je genieten van heerlijke edamame-peulen. Deze kun je kort blancheren in kokend water en vervolgens pellen. Maar wist je dat deze peulen ook rauw erg lekker zijn? De Sluis Garden Sojaboon Fiskeby "Edamame" is niet alleen een smaakvolle toevoeging aan maaltijden, maar ook een uitstekende vleesvervanger. De erwten in de peulen zijn namelijk rijk aan eiwitten en kunnen een gezond en voedzaam alternatief bieden voor vlees.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Sojaboon Fiskeyby V "Edamame

De Sluis Garden Sojaboon Fiskeyby V "Edamame kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Sojaboon Fiskeyby V "Edamame bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Sojaboon Fiskeyby V "Edamame is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Sojaboon Fiskeyby V "Edamame kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Sojaboon Fiskeyby V "Edamame groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Sojaboon Fiskeyby V "Edamame vind je 85 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.