Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Asperge zaden Mary Washington

Asperge zaden Mary Washington

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Asperge zaden Mary Washington groeit voorjaar - zomer. Deze Asperge wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Asperge zaden Mary Washington

Aantal in verpakking75 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Asperge zaden Mary Washington

Asperge zaden Mary Washington zijn de ideale keuze voor liefhebbers van heerlijke en gezonde asperges. Deze zaden produceren een overvloed aan rechte, dikke en donkergroene asperges met een prachtige lichtpaarse punt. Het is geen wonder dat dit een van de meest populaire soorten is die er bestaat. Wat deze aspergezaadsoort nog specialer maakt, is dat het ook geschikt is voor kleinere tuinen. Dus zelfs als je niet beschikt over een grote tuin, kun je nog steeds genieten van je eigen verse en smaakvolle asperges. Daarnaast heeft de Asperge Mary Washington een bijzonder aantrekkelijk blad met een dun en vederachtig uiterlijk. Zelfs na de oogst blijft dit blad lang staan, waardoor je tuin er altijd prachtig uitziet. Een ander groot voordeel van deze aspergeroestbestendige plant is dat het gemakkelijk te kweken is. Zelfs als je geen groene vingers hebt, zul je succesvolle oogsten kunnen behalen. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van je eigen heerlijke asperges met de Asperge zaden Mary Washington!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Asperge zaden Mary Washington

De Asperge zaden Mary Washington kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Asperge zaden Mary Washington bloeit zomer. 

De Asperge zaden Mary Washington is Asperge. Heerlijk om mee te koken.

De Asperge zaden Mary Washington kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Asperge zaden Mary Washington groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Asperge zaden Mary Washington vind je 75 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.