Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Samzwam Pluggen EikhaasDeuvelsBiologisch Kweken Rijke Smaak Ondersteunt Immuunsysteem

Samzwam Pluggen EikhaasDeuvelsBiologisch Kweken Rijke Smaak Ondersteunt Immuunsysteem

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Samzwam Pluggen EikhaasDeuvelsBiologisch Kweken Rijke Smaak Ondersteunt Immuunsysteem groeit Najaar. Deze Champignon wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Samzwam Pluggen EikhaasDeuvelsBiologisch Kweken Rijke Smaak Ondersteunt Immuunsysteem

Aantal in verpakking25 stuk(s)
StandplaatsSchaduw
Bloeitijd2 weken
BloeiperiodeGeen bloemen, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Samzwam Pluggen EikhaasDeuvelsBiologisch Kweken Rijke Smaak Ondersteunt Immuunsysteem

De Samzwam Pluggen EikhaasDeuvels bieden je de mogelijkheid om op een biologische manier je eigen paddenstoelen te kweken en te genieten van een rijke smaak die je smaakpapillen zal verleiden. Met deze pluggen wordt het kweken van paddenstoelen een ware ontdekkingsreis. Eikhaas, ook bekend als Grifola Frondosa, is een bijzondere paddenstoel die bekend staat om zijn vele gezondheidsvoordelen. Met de Samzwam Pluggen EikhaasDeuvels haal je niet alleen de heerlijke smaak in huis, maar ondersteun je ook nog eens je immuunsysteem op natuurlijke wijze. Met deze pluggen kun je eenvoudig je eigen paddenstoelenkwekerij starten. Volg de eenvoudige instructies en zie hoe de Eikhaas zich ontwikkelt tot een prachtige paddenstoel. Plaats de pluggen in een geschikt substraat, zoals hout, en geef ze de juiste verzorging. Binnen korte tijd zul je beloond worden met een overvloedige oogst van heerlijke en gezonde paddenstoelen. Ontdek nu de wereld van paddenstoelen kweken met de Samzwam Pluggen EikhaasDeuvels. Geniet van de rijke smaak en de vele gezondheidsvoordelen die deze bijzondere paddenstoel te bieden heeft. Kweek je eigen paddenstoelen op een biologische manier en geef je immuunsysteem een natuurlijke boost.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Samzwam Pluggen EikhaasDeuvelsBiologisch Kweken Rijke Smaak Ondersteunt Immuunsysteem

De Samzwam Pluggen EikhaasDeuvelsBiologisch Kweken Rijke Smaak Ondersteunt Immuunsysteem kan je Najaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Samzwam Pluggen EikhaasDeuvelsBiologisch Kweken Rijke Smaak Ondersteunt Immuunsysteem bloeit 2 weken. 

De Samzwam Pluggen EikhaasDeuvelsBiologisch Kweken Rijke Smaak Ondersteunt Immuunsysteem is Champignon. Heerlijk om mee te koken.

De Samzwam Pluggen EikhaasDeuvelsBiologisch Kweken Rijke Smaak Ondersteunt Immuunsysteem kan je het beste zaaien op een Schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Samzwam Pluggen EikhaasDeuvelsBiologisch Kweken Rijke Smaak Ondersteunt Immuunsysteem groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Samzwam Pluggen EikhaasDeuvelsBiologisch Kweken Rijke Smaak Ondersteunt Immuunsysteem vind je 25 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.