Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Komkommer Flamingo F1

Van Hemert Komkommer Flamingo F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Komkommer Flamingo F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Komkommer wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Komkommer Flamingo F1

Aantal in verpakking8 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemert Komkommer Flamingo F1

Flamingo is een buitengewoon vruchtbare hybride met prachtige komkommers van gemiddelde lengte. Deze variëteit is bijzonder resistent tegen echte meeldauw en gedijt het beste wanneer ze in een kas wordt geteeld met behulp van touw. Echter, het is ook mogelijk om ze te telen in een bak onder plat glas of zelfs buiten op een beschutte plek. Het is belangrijk om geen andere komkommers in dezelfde kas of bak te telen, aangezien de bloemen van Flamingo niet bestoven mogen worden. Deze unieke komkommer heeft een prachtige, lichtgroene kleur en een heerlijk knapperige textuur. Het is een veelzijdige groente die op verschillende manieren kan worden gebruikt in de keuken. Of je nu een verfrissende salade wilt maken, een smakelijke sandwich wilt bereiden of gewoon een gezonde snack wilt, de Van Hemert Komkommer Flamingo F1 is de perfecte keuze. Daarnaast biedt deze komkommer ook nog eens een decoratief element in je tuin of kas. De mooie vruchten hebben een elegante vorm en zullen zeker de aandacht trekken. Met de Flamingo F1 komkommer kun je genieten van een overvloedige oogst en een prachtig visueel element toevoegen aan je tuin. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het telen van deze bijzondere komkommer en ontdek zelf de vele mogelijkheden die het biedt.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Komkommer Flamingo F1

De Van Hemert Komkommer Flamingo F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemert Komkommer Flamingo F1 bloeit Zomer. 

De Van Hemert Komkommer Flamingo F1 is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Komkommer Flamingo F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Komkommer Flamingo F1 groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Komkommer Flamingo F1 vind je 8 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.