Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tomaat Ananas Sappig, vast vruchtvlees van deze-gele tomaat is een echte smaakbom

Tomaat Ananas Sappig, vast vruchtvlees van deze-gele tomaat is een echte smaakbom

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaat Ananas Sappig, vast vruchtvlees van deze-gele tomaat is een echte smaakbom groeit oogsten: juli-oktober. Deze Tomaat wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaat Ananas Sappig, vast vruchtvlees van deze-gele tomaat is een echte smaakbom

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Tomaat Ananas Sappig, vast vruchtvlees van deze-gele tomaat is een echte smaakbom

De Tomaat Ananas Sappig is een heerlijke toevoeging aan elke salade van tomaten. Het vruchtvlees van deze oranje-gele tomaat is niet alleen sappig, maar ook verrassend vast. Bij het doorsnijden van de tomaat zullen de schijven je doen denken aan het vruchtvlees van een rijpe ananas. Zo voeg je niet alleen een explosie van smaak toe aan je salade, maar ook een visueel genot. Deze tomaat is niet alleen lekker, maar ook nog eens mooi om te zien. De heldere oranje-gele kleur zal elke salade opvrolijken en een zomerse sfeer creëren. Daarnaast is de Tomaat Ananas Sappig ook perfect om te gebruiken als garnering voor andere gerechten, zoals hamburgers of sandwiches. De unieke smaak en textuur van deze tomaat zullen je gerechten naar een hoger niveau tillen en je smaakpapillen prikkelen. Probeer de Tomaat Ananas Sappig vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van sappigheid en vaste structuur. Voeg een explosie van smaak en kleur toe aan je salades en geniet van de verfrissende en zoete smaak van deze bijzondere tomaat.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaat Ananas Sappig, vast vruchtvlees van deze-gele tomaat is een echte smaakbom

De Tomaat Ananas Sappig, vast vruchtvlees van deze-gele tomaat is een echte smaakbom kan je oogsten: juli-oktober zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Tomaat Ananas Sappig, vast vruchtvlees van deze-gele tomaat is een echte smaakbom bloeit Niet van toepassing. 

De Tomaat Ananas Sappig, vast vruchtvlees van deze-gele tomaat is een echte smaakbom is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaat Ananas Sappig, vast vruchtvlees van deze-gele tomaat is een echte smaakbom kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaat Ananas Sappig, vast vruchtvlees van deze-gele tomaat is een echte smaakbom groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaat Ananas Sappig, vast vruchtvlees van deze-gele tomaat is een echte smaakbom vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.