Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Click Grow italian mix

Click Grow italian mix

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Click Grow italian mix groeit -. Deze wordt maximaal 0 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Click Grow italian mix

Aantal in verpakking9 stuk(s)
StandplaatsSchaduw
Bloeitijd-
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Click Grow italian mix

Met de Click Grow Italian Mix kun je nu heerlijke verse kruiden kweken, rechtstreeks in je eigen binnentuin! Deze mix bevat een selectie van kruiden die bekend zijn in de Italiaanse keuken, waardoor je de authentieke smaken naar je eigen keuken kunt brengen. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of een beginnende kookliefhebber, met deze Italiaanse kruidenmix creëer je moeiteloos de meest smaakvolle gerechten. De Click Grow Italian Mix bevat een combinatie van basilicum, oregano en peterselie. Basilicum voegt een frisse en aromatische smaak toe aan je gerechten, terwijl oregano een pittige en kruidige toets geeft. Peterselie, met zijn licht bittere smaak, zorgt voor een heerlijk contrast. Deze kruiden zijn niet alleen lekker, maar ook zeer voedzaam en rijk aan vitamines en mineralen. Met de Click Grow Italian Mix heb je altijd verse kruiden bij de hand, zonder dat je groene vingers nodig hebt! Dankzij het innovatieve Click Grow-systeem hoef je je geen zorgen te maken over het onderhouden van je kruiden. Dit slimme systeem zorgt ervoor dat de planten de juiste hoeveelheid water, voedingsstoffen en licht krijgen, waardoor ze optimaal kunnen groeien. Je hoeft alleen maar water toe te voegen, en het Click Grow-systeem doet de rest. Binnen de kortste keren zul je genieten van verse, smaakvolle kruiden die je gerechten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Click Grow italian mix

De Click Grow italian mix kan je - zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Click Grow italian mix bloeit -. 

De Click Grow italian mix is . Heerlijk om mee te koken.

De Click Grow italian mix kan je het beste zaaien op een Schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Click Grow italian mix groeit maximaal tot 0 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Click Grow italian mix vind je 9 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.