Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Wortel, Winterwortel Berlikumer 2

Sluis Garden Wortel, Winterwortel Berlikumer 2

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Wortel, Winterwortel Berlikumer 2 groeit Voorjaar - zomer. Deze Wortel wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Wortel, Winterwortel Berlikumer 2

Aantal in verpakking3000 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Wortel, Winterwortel Berlikumer 2

De Sluis Garden Wortel, Winterwortel Berlikumer 2 is een biologisch geteeld zaad dat perfect is voor liefhebbers van verse winterwortelen. Deze wortel heeft een vrij lange en slanke vorm, waardoor hij zowel geschikt is voor direct gebruik als voor langdurige bewaring. Met een gemiddelde lengte van ongeveer 25 cm, kan deze wortel voldoen aan al je culinaire behoeften. Om de beste resultaten te behalen, raden we aan om dun te zaaien op regels en de zaailingen niet uit te dunnen na opkomst. Het is belangrijk om de grond diep te bewerken, zodat de wortel ongestoord kan groeien. Normale bemesting is voldoende, maar gebruik absoluut geen verse stalmest, omdat dit de groei kan belemmeren. Om schade door de wortelvlieg te voorkomen, is het mogelijk om de gewassen af te dekken. Een andere handige tip is om uien of prei tussen de regels te planten, omdat deze planten de wortelvlieg kunnen afweren. Met de Sluis Garden Wortel, Winterwortel Berlikumer 2 haal je niet alleen smaakvolle winterwortelen in huis, maar ook een product dat met zorg is geteeld. Geniet van de heerlijke smaak en de veelzijdigheid van deze wortel in al je favoriete gerechten. Of je nu kiest voor direct gebruik of bewaring, met deze wortel zal je ongetwijfeld verrast worden door de kwaliteit en de opbrengst. Bestel vandaag nog je zaden en begin met het kweken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Wortel, Winterwortel Berlikumer 2

De Sluis Garden Wortel, Winterwortel Berlikumer 2 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Wortel, Winterwortel Berlikumer 2 bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Wortel, Winterwortel Berlikumer 2 is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Wortel, Winterwortel Berlikumer 2 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Wortel, Winterwortel Berlikumer 2 groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Wortel, Winterwortel Berlikumer 2 vind je 3000 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.