Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Tomaten zaden Vleestomaat Brutus

Tomaten zaden Vleestomaat Brutus

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaten zaden Vleestomaat Brutus groeit voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 250 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaten zaden Vleestomaat Brutus

Aantal in verpakking30 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Tomaten zaden Vleestomaat Brutus

Tomaten zaden Vleestomaat Brutus zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van gigantische tomaten. Deze unieke vleestomaat is buitengewoon groot en heeft een indrukwekkend uiterlijk. De vruchten zijn dik geribbeld en enigszins afgeplat aan de onderkant, waardoor ze een opvallende verschijning hebben. Wat deze tomaat echt bijzonder maakt, is de grootte. Tomaat Brutus is maar liefst 10 keer zo groot als een gewone tomaat! Je zult versteld staan van de immense omvang van deze vruchten. Ze zijn niet alleen groot, maar ook heerlijk van smaak. Elke tomaat is gevuld met een dikke en sappige vruchtvlees, waardoor elke hap een ware smaaksensatie is. Naast hun grootte en smaak, zijn deze tomaten ook zeer veelzijdig. Ze kunnen gemakkelijk in plakken worden gesneden, waardoor ze ideaal zijn voor het bereiden van salades, broodjes of gewoon om zo te eten. De vruchten rijpen geleidelijk van groen naar felrood en zullen je tuin of kweekruimte opvrolijken met hun levendige kleur. Met tomaten zaden Vleestomaat Brutus breng je een stukje grootsheid in je tuin. Geniet van deze indrukwekkende vruchten en laat je verrassen door hun heerlijke smaak en veelzijdigheid.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaten zaden Vleestomaat Brutus

De Tomaten zaden Vleestomaat Brutus kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Tomaten zaden Vleestomaat Brutus bloeit zomer. 

De Tomaten zaden Vleestomaat Brutus is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaten zaden Vleestomaat Brutus kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaten zaden Vleestomaat Brutus groeit maximaal tot 250 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaten zaden Vleestomaat Brutus vind je 30 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.