Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Knip Eet Alfalfa BIO

Buzzy Knip Eet Alfalfa BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Knip Eet Alfalfa BIO groeit Jaarrond. Deze Alfalfa wordt maximaal 5 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Knip Eet Alfalfa BIO

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy Knip Eet Alfalfa BIO

De Buzzy Knip Eet Alfalfa BIO is een innovatief product waarmee je gemakkelijk je eigen spruitgroente kunt kweken. Met slechts water en een beetje geduld, kun je genieten van heerlijk frisse spruiten die perfect passen als garnering bij vlees, vis, salades en sandwiches. Alfalfa, de basis van dit product, is niet alleen een smaakvolle toevoeging aan je maaltijden, maar ook nog eens zeer voedzaam. Het zit boordevol proteïne, carotine en verschillende vitamines, waaronder vitamine C, D, K, E en B12. Dit maakt de Buzzy Knip Eet Alfalfa BIO niet alleen een smaakvolle, maar ook een gezonde keuze. Met dit product hoef je niet langer naar de supermarkt te rennen voor verse spruiten. Je kunt ze nu zelf thuis kweken, wat niet alleen handig is, maar ook nog eens leuk en leerzaam. Voeg een vleugje groen en versheid toe aan je maaltijden met de Buzzy Knip Eet Alfalfa BIO en geniet van de smaakvolle en gezonde voordelen die het te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Knip Eet Alfalfa BIO

De Buzzy Knip Eet Alfalfa BIO kan je Jaarrond zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy Knip Eet Alfalfa BIO bloeit Nvt. 

De Buzzy Knip Eet Alfalfa BIO is Alfalfa. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Knip Eet Alfalfa BIO kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Knip Eet Alfalfa BIO groeit maximaal tot 5 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Knip Eet Alfalfa BIO vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.