Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Zaadmatjes Fruitgroente 4 matjes

Buzzy® Zaadmatjes Fruitgroente 4 matjes

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Zaadmatjes Fruitgroente 4 matjes groeit maart- juni. Deze Paprika wordt maximaal 20 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Zaadmatjes Fruitgroente 4 matjes

Aantal in verpakking4 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdvanaf maart-juni, hangt af wanneer u begint te zaaien
BloeiperiodeVoorjaar

 

Omschrijving van de Buzzy® Zaadmatjes Fruitgroente 4 matjes

Met de Buzzy® Zaadmatjes Fruitgroente 4 matjes haal je het gemak van voorgezaaide zaadjes in huis. Deze zaadmatjes zijn gemaakt van twee lagen oplosbaar papier, waarin de zaadjes al keurig zijn voorgezaaid. Het enige wat jij hoeft te doen is de matjes in de grond leggen en water geven. Zo simpel is het! Deze zaadmatjes zijn perfect voor iedereen die graag geniet van heerlijke fruitgroenten, maar geen groene vingers heeft. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, met de Buzzy® Zaadmatjes Fruitgroente 4 matjes zul je zeker succes hebben. De zaadjes zijn zorgvuldig geselecteerd en bieden een gevarieerd assortiment van smakelijke fruitgroenten. Denk aan sappige tomaten, knapperige paprika's en zoete aardbeien. Met deze zaadmatjes hoef je niet meer te puzzelen met zaadjes en afmetingen. De matjes zijn al op de perfecte afstand gezaaid, zodat de planten genoeg ruimte hebben om te groeien en te bloeien. Bovendien zorgt het oplosbare papier ervoor dat de zaadjes de ideale kiemomstandigheden hebben. Zo kun jij binnen de kortste keren genieten van een weelderige tuin vol smaakvolle fruitgroenten. Probeer de Buzzy® Zaadmatjes Fruitgroente 4 matjes nu en ontdek het gemak van voorgezaaide zaadjes!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Zaadmatjes Fruitgroente 4 matjes

De Buzzy® Zaadmatjes Fruitgroente 4 matjes kan je maart- juni zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar.

De Buzzy® Zaadmatjes Fruitgroente 4 matjes bloeit vanaf maart-juni, hangt af wanneer u begint te zaaien. 

De Buzzy® Zaadmatjes Fruitgroente 4 matjes is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Zaadmatjes Fruitgroente 4 matjes kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Zaadmatjes Fruitgroente 4 matjes groeit maximaal tot 20 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Zaadmatjes Fruitgroente 4 matjes vind je 4 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.