Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 groeit 7 - 14 dagen. Deze Taugé wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsSchaduw
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

Maak kennis met Into the Cycle Taugé kiemzaden biologisch, een geweldige toevoeging aan jouw moestuinavontuur! Deze biologische taugé zaden zijn perfect om spruitgroente te kweken en bieden een eenvoudige en gezonde manier om je eigen verse taugé te produceren. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met je groene reis, deze kiemzaden zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een smakelijke en voedzame toevoeging aan hun maaltijden. Het kweken van taugé met deze zaden is een fluitje van een cent. Je kunt ervoor kiezen om ze te laten groeien in een glazen pot of in een weckpot afgedekt met gaas. Het enige wat je hoeft te doen, is de zaden dagelijks spoelen met vers water. Dit zorgt ervoor dat de taugé goed gehydrateerd blijft en optimaal kan groeien. Binnen een paar dagen zul je al zien hoe de zaden ontkiemen en prachtige, knapperige taugé produceren. Met Into the Cycle Taugé kiemzaden biologisch, kun je genieten van de voldoening van het zelf kweken van je eigen voedsel. Deze zaden zijn biologisch gecertificeerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast is taugé een geweldige bron van voedingsstoffen, waaronder vezels, vitamines en mineralen. Voeg deze heerlijke spruitgroente toe aan je salades, sandwiches, soepen of roerbakgerechten en gen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

De Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 kan je 7 - 14 dagen zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 bloeit Niet van toepassing. 

De Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 is Taugé. Heerlijk om mee te koken.

De Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 kan je het beste zaaien op een Schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Into the Cycle Taugé kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.