Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Tuinkers Gewone

Hortitops Zaden Tuinkers Gewone

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Tuinkers Gewone groeit . Deze Tuinkers wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Tuinkers Gewone

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Tuinkers Gewone

Hortitops Zaden Tuinkers Gewone is de perfecte toevoeging aan jouw tuin! Met deze zaden kun je het hele jaar door binnenshuis zaaien, zolang je maar voldoende licht en temperatuur hebt. Maar ook in de volle grond kun je van maart tot half oktober genieten van deze heerlijke tuinkers. Wat deze tuinkers zo bijzonder maakt, is dat het boordevol vitamine C zit. Dus naast dat het een smaakvolle toevoeging is aan je gerechten, draagt het ook nog bij aan je gezondheid. Om ervoor te zorgen dat je altijd verse oogst hebt, raden we aan om iedere twee weken te zaaien. Zo kun je regelmatig genieten van de heerlijke smaak van tuinkers en het bijvoorbeeld ook eens serveren in een frisse salade. Met Hortitops Zaden Tuinkers Gewone kun je volop genieten van de natuurlijke smaak en gezonde eigenschappen van deze heerlijke tuinkers. Zaai het vandaag nog en proef de verse, knapperige bladeren in al je favoriete gerechten!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Tuinkers Gewone

De Hortitops Zaden Tuinkers Gewone kan je zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Hortitops Zaden Tuinkers Gewone bloeit . 

De Hortitops Zaden Tuinkers Gewone is Tuinkers. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Tuinkers Gewone kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Tuinkers Gewone groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Tuinkers Gewone vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.