Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Groentezaden Mix vantesoorten Makkelijk te planten Oerhollandse Mix van 12 soorten

Groentezaden Mix vantesoorten Makkelijk te planten Oerhollandse Mix van 12 soorten

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Groentezaden Mix vantesoorten Makkelijk te planten Oerhollandse Mix van 12 soorten groeit 4 tot 6 weken. Deze Bonen wordt maximaal 25 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Groentezaden Mix vantesoorten Makkelijk te planten Oerhollandse Mix van 12 soorten

Aantal in verpakking12 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd4 tot 6 weken
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Groentezaden Mix vantesoorten Makkelijk te planten Oerhollandse Mix van 12 soorten

De Groentezaden Mix vantesoorten is een fantastisch pakket dat u maar liefst 12 luxe zakjes met verschillende soorten oerhollandse groentezaden biedt. Met dit pakket kunt u uw eigen tuin omtoveren tot een groeiende oase van heerlijke groenten. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint, het planten van deze zaden is eenvoudig en plezierig. Met deze mix van groentezaden kunt u genieten van een diversiteit aan smaken en kleuren. Van sappige tomaten en knapperige sla tot smaakvolle wortelen en pittige radijzen, er is voor elk wat wils. Het pakket bevat ook gedetailleerde instructies over het planten en verzorgen van de zaden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het behalen van succesvolle resultaten. Met de Groentezaden Mix vantesoorten kunt u niet alleen genieten van verse, gezonde groenten, maar ook van het plezier en de voldoening van het zien groeien van uw eigen gewassen. Breng een stukje Nederlandse traditie in uw tuin en begin vandaag nog met het planten van deze prachtige groentezadenmix.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Groentezaden Mix vantesoorten Makkelijk te planten Oerhollandse Mix van 12 soorten

De Groentezaden Mix vantesoorten Makkelijk te planten Oerhollandse Mix van 12 soorten kan je 4 tot 6 weken zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Groentezaden Mix vantesoorten Makkelijk te planten Oerhollandse Mix van 12 soorten bloeit 4 tot 6 weken. 

De Groentezaden Mix vantesoorten Makkelijk te planten Oerhollandse Mix van 12 soorten is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Groentezaden Mix vantesoorten Makkelijk te planten Oerhollandse Mix van 12 soorten kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Groentezaden Mix vantesoorten Makkelijk te planten Oerhollandse Mix van 12 soorten groeit maximaal tot 25 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Groentezaden Mix vantesoorten Makkelijk te planten Oerhollandse Mix van 12 soorten vind je 12 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.