Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Boerenkool Westlandse Winter BIO

Sluis Garden Boerenkool Westlandse Winter BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Boerenkool Westlandse Winter BIO groeit Voorjaar - zomer. Deze Kool wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Boerenkool Westlandse Winter BIO

Aantal in verpakking175 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Boerenkool Westlandse Winter BIO

De Sluis Garden Boerenkool Westlandse Winter BIO is een biologisch geteelde zaadsoort. Dit gewas groeit halfhoog en heeft een prachtig donkergroen, fijngekruld blad. Wat deze boerenkool uniek maakt, is dat het veel minder veeleisend is dan bloemkool en op elke grondsoort kan groeien. Je kunt de zaden zaaien op een plantbed of direct in (pers)potjes. Het is belangrijk om de grond vochtig te houden tijdens het kiemproces. In augustus kun je de jonge plantjes uitplanten in een goed bewerkte en bemeste grond. Om ervoor te zorgen dat de plantjes beschermd worden tegen koolgalmuggen en koolvliegen, kun je gebruik maken van anti-insektengaas. Wat deze boerenkool zo gezond maakt, is dat het boordevol mineralen en vitamine B en C zit. Daarnaast is het ook nog eens bestand tegen matige tot strenge vorst. Dit betekent dat je ook tijdens de winter kunt genieten van verse boerenkool. Haal het beste uit je tuin en geniet van deze heerlijke, biologische boerenkool!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Boerenkool Westlandse Winter BIO

De Sluis Garden Boerenkool Westlandse Winter BIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Boerenkool Westlandse Winter BIO bloeit nvt. 

De Sluis Garden Boerenkool Westlandse Winter BIO is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Boerenkool Westlandse Winter BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Boerenkool Westlandse Winter BIO groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Boerenkool Westlandse Winter BIO vind je 175 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.