Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Samzwam Pluggen Shiitake Donko Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam

Samzwam Pluggen Shiitake Donko Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Samzwam Pluggen Shiitake Donko Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam groeit Hele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 20 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Samzwam Pluggen Shiitake Donko Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam

Aantal in verpakking25 stuk(s)
StandplaatsSchaduw
Bloeitijd2 weken
BloeiperiodeVoorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Samzwam Pluggen Shiitake Donko Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam

Voel de opwinding van het kweken van je eigen shiitake paddenstoelen met onze hoogwaardige Samzwam Pluggen Shiitake Donko Deuvels. Deze fantastische pluggen zijn speciaal ontworpen om te enten op boomstammen, takken en stronken, waardoor je een zelfvoorzienende tuin kunt creëren en op een duurzame manier kunt genieten van de heerlijke smaak en gezonde voordelen van shiitake paddenstoelen. Met onze Samzwam Pluggen Shiitake Donko Deuvels kun je de magie van het kweken van paddenstoelen in je eigen achtertuin ervaren. Geniet van het hele proces, van het enten van de pluggen op je favoriete houtachtige ondergrond tot het zien van de prachtige shiitake paddenstoelen die groeien en bloeien. Deze pluggen van topkwaliteit zorgen voor een optimale groei en zorgen ervoor dat je een overvloedige oogst kunt verwachten. Naast het plezier van het kweken van je eigen voedsel, bieden shiitake paddenstoelen talloze gezondheidsvoordelen. Ze zijn rijk aan voedingsstoffen, bevatten weinig calorieën en worden al eeuwenlang gebruikt in de traditionele geneeskunde vanwege hun ontstekingsremmende en immuunversterkende eigenschappen. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van je eigen shiitake paddenstoelen en geniet van een heerlijke en duurzame toevoeging aan je maalt.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Samzwam Pluggen Shiitake Donko Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam

De Samzwam Pluggen Shiitake Donko Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar, Najaar, Winter.

De Samzwam Pluggen Shiitake Donko Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam bloeit 2 weken. 

De Samzwam Pluggen Shiitake Donko Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De Samzwam Pluggen Shiitake Donko Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam kan je het beste zaaien op een Schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Samzwam Pluggen Shiitake Donko Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam groeit maximaal tot 20 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Samzwam Pluggen Shiitake Donko Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam vind je 25 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.