Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Pomodori grappa Gialla

Buzzy Pomodori grappa Gialla

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Pomodori grappa Gialla groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Pomodori grappa Gialla

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Pomodori grappa Gialla

De Buzzy Pomodori grappa Gialla is een uniek product dat een heerlijke gele vleestomaat biedt, met een indrukwekkende grootte. Deze tomaat is perfect voor liefhebbers van de Italiaanse keuken die op zoek zijn naar een bijzondere twist in hun gerechten. De grappa Gialla kan al vanaf eind februari worden gezaaid in een zaaibakje bij een temperatuur van 20°C, maar kan ook later buiten onder glas worden geplant. Wat deze gele vleestomaat nog specialer maakt, is dat na het verspenen het mogelijk is om deze in een kasje of in potten uit te planten. Dit biedt de flexibiliteit om deze tomaat op verschillende locaties te laten groeien en bloeien, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en de beschikbare ruimte. Met de Buzzy Pomodori grappa Gialla voeg je niet alleen een unieke kleur toe aan je gerechten, maar ook een heerlijke smaak en textuur. Deze tomaat is een echte eyecatcher op je bord en zal je gasten zeker verrassen. Probeer het zelf en ontdek de veelzijdigheid van deze gele vleestomaat!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Pomodori grappa Gialla

De Buzzy Pomodori grappa Gialla kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Pomodori grappa Gialla bloeit Zomer. 

De Buzzy Pomodori grappa Gialla is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Pomodori grappa Gialla kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Pomodori grappa Gialla groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Pomodori grappa Gialla vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.