Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Bloemkool Alpha 7

Hortitops Zaden Bloemkool Alpha 7

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Bloemkool Alpha 7 groeit . Deze Kool wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Bloemkool Alpha 7

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Bloemkool Alpha 7

De Hortitops Zaden Bloemkool Alpha 7 is een veelzijdige bloemkoolvariëteit die geschikt is voor zowel vroege als late teelt. Met deze zaden kun je genieten van heerlijke bloemkolen in je eigen tuin. Voor de vroege teelt adviseert het product om te zaaien in september-oktober of januari-februari, onder glas. Na het zaaien kunnen de zaailingen in maart of april worden uitgeplant. Dit geeft je vroege bloemkolen die al vroeg in het seizoen geoogst kunnen worden en je kunt genieten van de verse smaak van je eigen gekweekte groenten. Voor de late teelt kunnen de zaden vanaf eind maart tot half mei direct in de volle grond worden gezaaid, op een zaaibed. Na ongeveer 6 weken kunnen de zaailingen dan worden uitgeplant. Met deze teeltmethode kun je later in het seizoen genieten van sappige bloemkolen. De Hortitops Zaden Bloemkool Alpha 7 is de perfecte keuze voor zowel beginnende als ervaren tuiniers die graag hun eigen bloemkolen willen kweken. Voeg deze zaden toe aan je tuin en geniet van de heerlijke smaak en textuur van vers geoogste bloemkolen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Bloemkool Alpha 7

De Hortitops Zaden Bloemkool Alpha 7 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Bloemkool Alpha 7 bloeit . 

De Hortitops Zaden Bloemkool Alpha 7 is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Bloemkool Alpha 7 kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Bloemkool Alpha 7 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Bloemkool Alpha 7 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.