Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. ToshiFarm Broed voor PruikzwamZelf Loins Mane kweken Broed voor Lions Mane Kweekset

ToshiFarm Broed voor PruikzwamZelf Loins Mane kweken Broed voor Lions Mane Kweekset

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze ToshiFarm Broed voor PruikzwamZelf Loins Mane kweken Broed voor Lions Mane Kweekset groeit Hele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties ToshiFarm Broed voor PruikzwamZelf Loins Mane kweken Broed voor Lions Mane Kweekset

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd7 dagen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de ToshiFarm Broed voor PruikzwamZelf Loins Mane kweken Broed voor Lions Mane Kweekset

Met ToshiFarm broed voor PruikzwamZelf Loins Mane kweekset kun je gemakkelijk je eigen medicinale paddenstoelen kweken. Dit krachtige broed van de Hericium Erinaceus groeit het beste op kamertemperatuur en levert grote bundels van verse pruikzwammen op! Het kweken van Lions Mane is ontzettend eenvoudig en kan door iedereen worden gedaan. Het mooie is dat je deze zwammen kunt kweken zonder een speciale kas nodig te hebben; een kweekset met ToshiFarm broed en gepasteuriseerde houtsnippers is alles wat je nodig hebt. Het is belangrijk om te weten dat deze variant alleen groeit op hardhout en niet op koffiedik. Met de ToshiFarm broed voor PruikzwamZelf Loins Mane kweekset haal je niet alleen een fascinerend groeiproces in huis, maar ook een bron van gezondheid en welzijn. Lion's Mane staat bekend om zijn medicinale eigenschappen, waaronder het vermogen om de hersenfunctie te verbeteren, het zenuwstelsel te ondersteunen en ontstekingen te verminderen. Door je eigen pruikzwammen te kweken, heb je altijd verse en biologische paddenstoelen binnen handbereik om te gebruiken in je gerechten of als natuurlijk supplement. De ToshiFarm broed voor PruikzwamZelf Loins Mane kweekset is perfect voor zowel beginners als ervaren kwekers. Het bevat gedetailleerde instructies en alle benodigde materialen, zodat je direct aan de slag kunt. Verrijk je leven met deze unieke.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen ToshiFarm Broed voor PruikzwamZelf Loins Mane kweken Broed voor Lions Mane Kweekset

De ToshiFarm Broed voor PruikzwamZelf Loins Mane kweken Broed voor Lions Mane Kweekset kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De ToshiFarm Broed voor PruikzwamZelf Loins Mane kweken Broed voor Lions Mane Kweekset bloeit 7 dagen. 

De ToshiFarm Broed voor PruikzwamZelf Loins Mane kweken Broed voor Lions Mane Kweekset is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De ToshiFarm Broed voor PruikzwamZelf Loins Mane kweken Broed voor Lions Mane Kweekset kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De ToshiFarm Broed voor PruikzwamZelf Loins Mane kweken Broed voor Lions Mane Kweekset groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze ToshiFarm Broed voor PruikzwamZelf Loins Mane kweken Broed voor Lions Mane Kweekset vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.