Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. BIO kiemzaden Broccolikers

BIO kiemzaden Broccolikers

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze BIO kiemzaden Broccolikers groeit jaarrond. Deze Broccoli wordt maximaal 5 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties BIO kiemzaden Broccolikers

Aantal in verpakking3000 stuk(s)
StandplaatsSchaduw
Bloeitijdn.v.t.
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de BIO kiemzaden Broccolikers

"De BIO kiemzaden Broccolikers zijn een biologisch geteelde variant van kiemzaden. Hoewel broccoli alom bekend staat als een zeer gezonde groente, zijn de spruiten van deze groente nog relatief onontdekt. Deze kiemzaden bevatten alle gezonde stoffen die ook in broccoli te vinden zijn, maar dan in geconcentreerde vorm. Denk hierbij aan vitamines zoals vitamine C, B1, B2, B3, B5, B6, B11, A en E, en mineralen zoals mangaan, kalium, fosfor, magnesium, seleen, zink, ijzer, molybdeen en calcium. Daarnaast bevatten ze ook nog het aminozuur tryptofaan. De smaak van de Broccolikers is heerlijk mild, waardoor ze op veel verschillende manieren gebruikt kunnen worden om een heerlijke gezonde touch toe te voegen aan verschillende gerechten en recepten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van de kiemen aan salades, soepen, op brood of kort roerbakken. Voeg de Broccolikers rauw en op het laatste moment toe aan de gerechten om ervoor te zorgen dat de gezonde stoffen behouden blijven.".

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen BIO kiemzaden Broccolikers

De BIO kiemzaden Broccolikers kan je jaarrond zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De BIO kiemzaden Broccolikers bloeit n.v.t.. 

De BIO kiemzaden Broccolikers is Broccoli. Heerlijk om mee te koken.

De BIO kiemzaden Broccolikers kan je het beste zaaien op een Schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De BIO kiemzaden Broccolikers groeit maximaal tot 5 cm hoogte.

Bij het kopen van deze BIO kiemzaden Broccolikers vind je 3000 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.