Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Spruit- Kiemgroente Tuinkers ca

Spruit- Kiemgroente Tuinkers ca

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Spruit- Kiemgroente Tuinkers ca groeit Hele jaar. Deze Tuinkers wordt maximaal 6 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Spruit- Kiemgroente Tuinkers ca

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdHele jaar
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Spruit- Kiemgroente Tuinkers ca

Spruit- Kiemgroente Tuinkers is een heerlijk en gezond product dat een vleugje frisheid en smaak toevoegt aan al je gerechten. Deze kleine kiemgroenten zitten boordevol voedingsstoffen en zijn een bron van vitamines en mineralen. Helaas zijn kiemgroenten zoals Tuinkers ook gevoelig voor E.coli-besmetting, een gevaarlijke bacterie. Daarom is het van groot belang om ze altijd goed te wassen voor gebruik en ze niet te lang te bewaren. Na het oogsten kun je ze slechts enkele dagen in de koelkast bewaren, zodat je optimaal kunt genieten van hun versheid en kwaliteit. Voeg deze Spruit- Kiemgroente Tuinkers toe aan je salades, sandwiches, soepen of maak er een smakelijke garnituur van. Ze geven een knapperige textuur en een pittige smaak die je gerechten naar een hoger niveau tillen. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van deze kiemgroente en ontdek nieuwe culinaire mogelijkheden. Dus, verrijk je maaltijden met de Spruit- Kiemgroente Tuinkers en geniet van een gezonde en smaakvolle toevoeging aan je gerechten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Spruit- Kiemgroente Tuinkers ca

De Spruit- Kiemgroente Tuinkers ca kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Spruit- Kiemgroente Tuinkers ca bloeit Hele jaar. 

De Spruit- Kiemgroente Tuinkers ca is Tuinkers. Heerlijk om mee te koken.

De Spruit- Kiemgroente Tuinkers ca kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Spruit- Kiemgroente Tuinkers ca groeit maximaal tot 6 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Spruit- Kiemgroente Tuinkers ca vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.