Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Click and Grow Refill Bieslook

Click and Grow Refill Bieslook

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Click and Grow Refill Bieslook groeit Gans het jaar in LED-binnentuinen. Deze wordt maximaal 25 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Click and Grow Refill Bieslook

Aantal in verpakking3 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdJanuari t/m December
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Click and Grow Refill Bieslook

Met de Click and Grow Refill Bieslook kunt u het hele jaar door genieten van verse bieslook, rechtstreeks uit uw eigen tuin! Deze innovatieve refill is speciaal ontworpen om uw kruidentuin moeiteloos te verrijken met deze heerlijke en aromatische plant. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint met het kweken van kruiden, deze refill is de perfecte aanvulling op uw Click and Grow Smart Garden. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp kunt u met slechts één klik verse bieslook kweken, zonder gedoe met zaden, aarde of ingewikkelde verzorgingsinstructies. De Click and Grow Refill Bieslook bevat alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te gaan: biologische zaden, voedingsstoffen en een speciaal ontwikkeld groeimedium. Plaats de refill in uw Click and Grow Smart Garden, voeg water toe en laat de technologie zijn werk doen. Binnen enkele weken zult u kunnen genieten van smaakvolle en gezonde bieslook, perfect voor het verrijken van uw salades, soepen, sauzen en nog veel meer! Met de Click and Grow Refill Bieslook is het kweken van uw eigen verse kruiden nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies voor gemak, duurzaamheid en smaak met deze innovatieve refill. Creëer een levendige tuin in uw keuken en geniet het hele jaar door van de frisse en heerlijke smaak van bieslook. Waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog uw Click and Grow Refill B.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Click and Grow Refill Bieslook

De Click and Grow Refill Bieslook kan je Gans het jaar in LED-binnentuinen zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Click and Grow Refill Bieslook bloeit Januari t/m December. 

De Click and Grow Refill Bieslook is . Heerlijk om mee te koken.

De Click and Grow Refill Bieslook kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Click and Grow Refill Bieslook groeit maximaal tot 25 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Click and Grow Refill Bieslook vind je 3 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.