Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Bieslook Staro Biologisch

Sluis Garden Bieslook Staro Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Bieslook Staro Biologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 25 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Bieslook Staro Biologisch

Aantal in verpakking750 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Bieslook Staro Biologisch

Sluis Garden Bieslook Staro Biologisch is een fantastisch product dat een donkergroene, grofbladige bieslook biedt met een buitengewone groeikracht. Dit veelzijdige kruid is geschikt voor teelt onder glas, in vollegrond of zelfs in een pot binnenshuis. De geschiedenis van bieslook gaat eeuwen terug, zelfs vóór de jaartelling werd het al gebruikt. Het opgerolde en holle blad, samen met de pittige uiensmaak van zowel het blad als de bloemen, maakt dit kruid geliefd in diverse gerechten. Het is het beste om dit kruid vers te gebruiken voor maximale smaak. Zaai de zaden in de volle grond op regels en verplant ze zodra ze goed hanteerbaar zijn op de gewenste locatie. Dit kruid gedijt ook uitstekend in potten. Plant de Sluis Garden Bieslook Staro Biologisch op een kalkrijke, goed bemeste en vochtige grond. Het kan zowel op een zonnige als op een schaduwrijke plek groeien, waardoor het een veelzijdige keuze is voor tuinliefhebbers. Met de Sluis Garden Bieslook Staro Biologisch kunt u een vleugje frisheid en smaak toevoegen aan uw culinaire creaties. Of u nu een ervaren chef-kok bent of gewoon graag in uw eigen keuken experimenteert, dit kruid zal uw gerechten naar een hoger niveau tillen. De donkergroene, grofbladige bieslook heeft niet alleen een aantrekkel.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Bieslook Staro Biologisch

De Sluis Garden Bieslook Staro Biologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Bieslook Staro Biologisch bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Bieslook Staro Biologisch is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Bieslook Staro Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Bieslook Staro Biologisch groeit maximaal tot 25 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Bieslook Staro Biologisch vind je 750 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.