Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Paprika California Wonder

Sluis Garden Paprika California Wonder

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Paprika California Wonder groeit . Deze Paprika wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Paprika California Wonder

Aantal in verpakking40 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Paprika California Wonder

De Sluis Garden Paprika California Wonder is een veelzijdige en smaakvolle toevoeging aan elke tuin. Deze unieke paprika heeft een prachtige kleurtransformatie, waarbij de vruchten van groen naar geel kleuren. De grote, goudgele vruchten zijn dikwandig en hebben een verrukkelijke zoete smaak. Maar dat is niet alles! Deze paprika zit boordevol mineralen en bevat een overvloed aan vitamines B en C. Het kweken van de Sluis Garden Paprika California Wonder is een eenvoudig proces. U kunt de zaden onder glas zaaien op een zaaibed, of direct in 10 cm potjes. Zodra de zaailingen opkomen, is het belangrijk om ze te verspenen en later uit te planten in een koude kas of buiten op een warme, beschutte plek. Deze veelzijdige paprika kan ook succesvol worden geteeld in potten en bakken. In een kas kan de plant een hoogte bereiken van ongeveer 1,50 meter, terwijl deze buiten ongeveer 75 cm hoog wordt. Met de Sluis Garden Paprika California Wonder kunt u genieten van heerlijke en zoete paprika's, boordevol gezonde voedingsstoffen. Voeg deze veelzijdige paprika toe aan uw tuin en geniet van de prachtige kleuren en smaken die hij te bieden heeft.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Paprika California Wonder

De Sluis Garden Paprika California Wonder kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Paprika California Wonder bloeit . 

De Sluis Garden Paprika California Wonder is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Paprika California Wonder kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Paprika California Wonder groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Paprika California Wonder vind je 40 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.